Hart voor Haven gaat zondagse diensten houden in de ‘Goede Rede’

gr-scherpVanaf zondag 22 januari zullen de bijeenkomsten van Hart voor Haven om 14:30u gehouden worden in de kapel van de Goede Rede (Kerkgracht 1).

In vier jaar tijd is Hart voor Haven uitgegroeid tot een schitterende multiculturele christelijke kerk in Almere Haven. Hart voor Haven, onderdeel van christelijke gemeente De Wegwijzer, is met name bekend van de maandelijkse Kinder Bijbel Club in basisschool De Ark en jongerenwerk YouthPort. Daarnaast is Hart voor Haven ook bekend van De Wijkwinkel, waar ze in samenwerking met stichting De Schoor aan de Kerkgracht een pand openstelt om Havenaren die dat nodig hebben een luisterend oor en een helpende hand te bieden.

Wijkpastor Bert Noteboom is dankbaar voor deze nieuwe stap en legt uit waarom voor de Goede Rede gekozen is. ‘Als christelijke gemeente is het fantastisch om iedere zondag BijEenkomsten te mogen houden waar jong en oud komen om elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te worden en God (beter) te leren kennen. We zien een toename van deelnemers in de cursussen en activiteiten, maar ook in de zondagse diensten. De Ark is te klein geworden. Daarom zochten we voor de zondagse BijEenkomsten een nieuwe ruimte. Vanaf januari mogen we op zondagmiddag de Goede Rede huren.

Vanaf zondag 22 januari hopen we iedere zondag om 14:30u onze diensten in de Goede Rede te gaan houden. We zijn niet alleen een kerk voor alle leeftijden en alle culturen, maar ook voor mensen die zichzelf helemaal niet zien als zulke gelovigen. Zoekers, andersgelovigen, wie dan ook: iedereen is welkom bij Hart voor Haven’.

Advertenties